Selçuk Üniversitesi Hastanesi Hemşire Personel Alımı İlanı Detayları


Hemşire 3 Kişi Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak.
I. GENEL ŞARTLAR:
1 – Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
2- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
4- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,
5- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak,
6- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
7- Lisans mezunları için 2012 KPSS (B) grubu KPSS P3 puanı esas alınacaktır.
8- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin” Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Karan ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olması, (Bu hükme uygun olmayan lar kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.) 1,2,3,4,5 ve 6 maddelerle ilgili 3Nısan 2012 tarih ve 28253 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2012/2964 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile belge istenmeyecektir. Kişilerin beyanı esas alınacaktır. İlgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince “Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir”.
II. ÖZEL ŞARTLAR
1- Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak ve aranan nitelikleri taşımak.
2- 01.01.1980 tarihinden sonra doğmuş olmak.
3- 2012 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.
4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
III. BAŞVURU
Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde
1- Başvuru sırasında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası beyanının teyidi amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının da yer aldığı nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi.
2- Diploma Fotokopisi. (Aynı zamanda aslıda ibraz edilecektir.)
3-1 Adet Fotoğraf.
4- 2012 KPSS (B) grubu puanını gösterir belge.
5- Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi. 6- Başvuru formu www.selcuklutip.com.tr adresinden temin edilecek olup, başvuru sırasında Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine teslim edilecektir Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir)
VI. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI
Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi Hastanemiz www.selcuklutip.com.tr web adresinde ilan edilecektir. Her kadronun ıkı katı kadar Yedek belirlenecektir. Asıl kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgelen tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgelen tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler. Yedek adaylar sırası geldikçe www.selcuklutıp com.tr web adresinden ilan edilecek ve herhangi bir tebligat yapılmayacaktır, ilan tebligat yerine geçecektir. 
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız