Kesha Warrior Albümü Tüm Şarkıları Dinle



KE$HA “WARRIOR” İLE GERİ DÖNÜYOR!

Albümde Ke$ha’ya Iggy Pop, Wayne Coyne (The Flaming Lips),
The Patrick Carney (Black Keys), will.i.am ve Max Martin
gibi müzik dünyasının önemli isimleri eşlik ediyor!



KE$HA’NIN YEPYENİ ALBÜMÜ “WARRIOR”
YAYINLANMADAN ÖNCE İLK DEFA ACUNN.COM’DA!

http://www.acunn.com/keshawarrior


            Dünyaca ünlü pop yıldızı Ke$ha’nın ikinci stüdyo albümü “Warrior”  4 Aralık’ta Sony Music etiketiyle müzik marketlerde olacak. Prodüktörlüğünü Dr. Luke’un üstlendiği “Warrior”da Ke$ha’nın kendi yazdığı şarkıların yanı sıra, will.i.am, Max Martin, Iggy Pop, The Flaming Lips grubunun solisti Wayne Coyne, The Black Keys grubundan Patrick Carney, Benny Blanco, Cirkut, Bonnie McKee, Ben Folds, Greg Kurstin, Kojak, Ammo ve Billboard gibi prodüktör ve müzisyenler ile ortak çalışmaları da bulunuyor.

            Büyük beğeni toplayan ilk single “Die Young”, Ke$ha, “fun.” grubundan Nate Ruess , Dr. Luke, Benny Blanco ve Cirkut ile birlikte yazıldı. “Warrior” albümünde idolleri ile çalışma fırsatı bulduğunu belirten Ke$ha, “Dirty Love” şarkısında efsanevi müzisyen Iggy Pop ile düet gerçekleştirdi. Ayrıca albümde yer alan “Only Wanna Dance With You” şarkısında ise The Strokes grubunun solisti Julian Casablancas ve davulcu Fabrizio Moretti ile bir araya geldi.

            Ke$ha yeni albümünü şöyle anlatıyor: “Sonunda “Warrior” albümümü hayranlarımla paylaşacağım için çok heyecanlıyım. 1 senedir çalıştığım bu albümde idollerimden bir çoğu ile bir araya gelme fırsatı buldum. “Warrior” ile hayranlarımın beni daha yakından tanımalarıı umut ediyorum.”

            Facebook sayfasında sadece Türkiye’den 1 milyona yakın takipçisi bulunan Ke$ha’nın hayranlarının merakla beklediği ikinci stüdyo albümü  “Warrior” 4 Aralık’ta 2 farklı versiyonuyla
Sony Music etiketiyle müzik marketlerde!



2012 senesinde yayınladığı ilk albümü “Animal” ile büyük bir başarıya imza atan Ke$ha, albümden yayınlanan ilk single “TiK ToK” ile Billboard listelerinde 1 numaraya yerleşti ve “Tik Tok” 2010 senesinde dünya çapında dijital ortamda en çok satan şarkı oldu. Ke$ha’nın art arda yayınladığı 6 single da dünya çapında hit oldu ve bunlardan 3 tanesi (“TiK ToK", "Your Love Is My Drug" ve "We R Who We R") 1 numaraya yerleşti. “Animal” dünya çapında 2.5 milyondan fazla satarak 15 ayrı ülkede altın, platin ve multi platin statüsüne ulaştı. Facebook’ta 22 milyondan Twitter’da da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Ke$ha’nın videoları Youtube’da şimdiye kadar 300 milyondan fazla tıklandı. 

Kaynak; Sony Müzik Türkiye
Load disqus comments

0 Yorumlarınız