Anouk Kimdir? Eurovision 2013 Hollanda Temsilcisi



2013 Eurovision şarkı yarışmasında Hollanda'yı temsil edecek olan Anouk, 8 Nisan 1975 doğumlu. Hollanda'da en popüler kadın Rock şarkıcısı olarak bilinen 37 yaşındaki şarkıcı, ilk single'ını 1997 yılında yayınladı. "Nobody's Wife" isimli single çalışması büyük başarı elde ederek Avrupa ve dünya'nın çeşitli yerlerinde listelere girmeyi başardı. İlk stüdyo albümünü 1997 yılının son çeyreğinde yayınlayan Anouk, "Together Alone" albümü ile ülkesinde çok ses getirdi.1998 yılında Anouk 2 kez müzik ödüllerini kazandı biri, TMF diğeri ise Edison Award'dır. yaz aylarında çeşitli festivallere katıldı.

 To Get Her Together ismini verdiği sekizinci stüdyo albümünü 2011 yılı Mayıs ayında çıkaran şarkıcı, bu albümden ilk single olarak "Down & Dirty" isimli şarkısını yayınladı.

İlk evliliğini Postman grubu solisti Remon Stotijn yapan  Anouk, bu evliliğinden 3 çoçuğunu dünyaya getirdi. 2008 yılında anlaşmalı olarak ayrıldıklarını duyuran Anouk, 2010 yılında dördüncü çoçuğunu dünyaya getirdi. Bebeğinin babasının sevgilisi Hollandalı rapçi Robert Coenen olduğu biliniyor.

17 Ekim 2012 yılında  Hollanda'yı 2013 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edeceği açıklanan Anouk'un şarkısını Şubat ayında yayınlaması bekleniyor

Kaynak; teen-mgzn
Load disqus comments

0 Yorumlarınız