2013 Pirelli Takvimi Fotoğraflar | Video İzle

Usta fotoğrafçı Steve McCurry'nin objektifinden bu yıl ruhani güzellik öne çıktı. Poz veren modeller arasında ünlü model Adriana Lima da bulunuyo

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.





Steve Mccurry’nin 2013 Pirelli Takviminde yer alan modeller:
Sonia Braga: Hispanic Foundation for the Arts ortak kurucusu Brezilya asıllı manken.
Marisa Monte: Brezilya asıllı şarkıcı ve AIDS/HIV ‘e karşı mücadele eden sağlık kuruluşlarını destekliyor.
Adriana Lima: Brezilya asıllı ve Bill Clinton ile birlikte “Global Initiative program for Haiti” sosyal sorumluluk projesine destek veriyor.
Isabeli Fontana: “www.1love.org” elçisi olarak görev alıyor. Çocukları koruma vakfı üyesi ve yetimhanelere finansal olarak destekte bulunuyor. Brezilya asıllı.
Elisa Sednaoui: İtalyan asıllı manken, Güney Mısır’da 200 kırsal bölge yaşayanının hayatını ele alan “Kullutamam” projesinin yöneticiliğini yapıyor.
Hanaa Ben Abdesslem: Tunus asıllı manken ülkesindeki devrim döneminin en büyük savunucusu, bölgedeki hastalıklar ve ihtiyaçlar konusunda destekçi.
LiyaKebede: Etiyopya asıllı manken, çocuk ölümlerini ve anneliğe dair konuları ele alan “LiyaKebede” kuruluşu üyesi.
KarlieKloss: Amerika asıllı “Elisabeth Glaser Pediatric AIDS” kuruluşu üyesi. “Tents Today Homes Tomorrow for Haitian people” organizasyonu destekçisi.
Kyleigh Kuhn: Amerika asıllı manken, “Roots Peace” destekçisi. Ailesi tarafından kurulmuş bir örgüt, mayınların kaldırılması için çalışmalar yürütüyor ve savaşın yakıp yıktığı bölgelerin yeniden yapılandırılmasını hedefliyor.
Petra Nemcova: Çekoslovakya asıllı manken, 2004 Tayland Tsunamisi’ni yaşayan biri ve o doğal felaket sonrasında çocuk mağdurlarına yardım amaçlı “Happy Hearts” vakfını kurdu.
Summer Rayne Oakes: Amerika asıllı manken, moda sektöründe çevre bilincinin artırılması amaçlı çalışmalar yapıyor.



Load disqus comments

0 Yorumlarınız