Twitter Takipçi Sayısını Arttırabileceğiniz Siteler


Takipçi Denizi sistemdeki kullanıcıları takip ettirerek kredi veren bir uygulama. Kazandığınız krediler ile sistemdeki diğer kullanıcılar da bizim takipçimiz oluyor. İlk girişinizde sistem size 100 kredi verecektir. Bu 100 kredi ile tam tamına 100 takipçi kazanabilirsiniz.  Her gün 100 kredi hediye ediyorlar. Ayrıca takip ettiğiniz kişi başına 1 kredi de kazanıyorsunuz, site üzerindeki referans linki ile de kazanabiliyorsunuz.
Yeni kampanyaları aşağıdaki gibi: 1000 kredi ve 1000 takipçi ücretsiz veriyor.
www.istermisin.com www.satin-al.com ve
www.alisveris-merkezi.com sitelerinin 3′üne de üye ol,
info@takipcidenizi.com adresine üye olduğun kullanıcı adı ve Twitter kullanıcı adını bildir, hemen 1000 kredi kazan.
Ayrıca hergün bu 3 siteye 1′er kere tıkla ve üye girişi yap,
ekstradan 100 kredi kazan…
Ücretli olarak da kredi alabildiğiniz bu sisteme kaydolmak için: www.takipcidenizi.net

2- Takipçiler Denizi
Takipçi Denizi ile aynı sistemle çalışıyor, binlerce üyeyi elinde bulunduran bu sistemde de karşılıklı takiple kredi kazanıyorsunuz
Link paylaştığınızda, takip ettiğinizde, referans olduğunuzda, yönlendirdikleri sitelere girdiğinizde günlük olarak kredi hediyeleri var kısacası sürekli olarak kredi dağıtıyorlar ve takipçilerinizin artmasını sağlıyorlar. Günlük olarak sisteme girdiğinizde de kredi kazanıyorsunuz. 1000 takipçi kampanyası burada da var. Size önerim her iki siteye de üye olup 2bine yakın takipçi kazanmanız.
Takipçi Denizi ve Takipçiler Denizi  sizden kesinlikle ve kesinlikle şifre istememektedir.
Sisteme kayıt olmak için : www.takipcilerdenizi.com
3- Takipçi Bul
Hızlı olarak takipçilerinizi arttırabileceğiniz bir sistem. Uygulamaya izin verdiğinizde sizin hesabınızdan bir reklam iletisi gönderiyor.
Uygulama sizin yerinize de takip ediyor, bundan dolayı her kullanım sonrası Ayarlar-> Uygulamalar -> Uygulama Erişimi Engelle/Kaldır yaparak olumsuz etkilerinden kurtuluyoruz. 4 saat arayla tekrarlayabiliyorsunuz.
Üye Olmak İçin:
4- Taraftar Takip
Bilen bilir Twitter taraftar forumu gibi oluyor çoğu zaman, siz de sadece sizin tuttuğunuz takımın taraftarları sizi takip etsin istiyorsanız süper bir uygulama.
8 arayla tekrarlanan bu uygulamada her kullanışta 35 Takipçi geliyor ve sadece bir reklam iletisi gönderiyor.
Takipçi Bul gibi işlem sonrası erişimin kaldırılması gerekmekte.
Üye Olmak İçin:
Yazı dizimizin ikinci kısmına buradan ulaşabilirsiniz: http://www.trendturkiye.net/2012/07/twitter-takipci-arttirma-siteleri-2/
Cem Dişbudak
@cemdisbudak
Load disqus comments

0 Yorumlarınız