Nokia Lumia 510 Özellikleri, Fiyatı


Akıllı cep telefonu pazarında kendine iyi bir yer sağlamayı amaçlayanNokia, Lumia serisi akıllı telefonlarını geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Eylül ayı başında Microsoft ile ortak düzenlenen etkinlikte iki yeni Lumia akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmişti. Microsoft‘un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8 üzerinde çalışacak olan bu akıllı telefonlar üst seviyede yer alacak olan Nokia Lumia 920, orta seviyede ise Lumia 820olmuştu.



Nokia’dan şimdi de giriş seviyesi akıllı telefon duyurusu geldi. Nokia‘nın bir süre önce ortaya çıkan ve haberini de verdiğimiz üzere Nokia‘nınHindistan resmi Facebook sayfasından “610-100=?” şeklinde ifade ettiği yeni akıllı telefonu Nokia Lumia 510 resmi olarak duyuruldu.

4″ büyüklüğünde WVGA TFT dokunmatik ekran içeriyor. 800Mhz saat hızında çalışan Cortex-A5 tabanlı işlemci içeren Qualcomm Snapdragon S1 yonga setinden güç alan Nokia Lumia 510 256MB sistem belleği ve b dahili veri kapasitesi içeriyor. MicrosSD kart desteği olmadığından hafıza arttırılamıyor. Ancak 7GB ücretsiz SkyDrive alanı bir nebze olsun işe yarayabilir.

Nokia Lumia 510 akıllı telefon arka yüzünde 5MP kamera barındırıyor.GPS, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, 3G desteği diğer özellikleri arasında.

Nokia Lumia 510 ilk olarak Kasım ayında Çin ve Hindistan‘da satışasunulacak. Daha sonra Asya, Pasifik ve Güney Amerika’da satışa sunulacak. Nokia’nın yeni akıllısının fiyatı ise 200$ civarında olacağı kaydedildi.

Nokia Lumia 510 Türkiye Satış fiyatı 450 – 500 Lira aralığında olabilir.

Load disqus comments

0 Yorumlarınız