Daniela Cott Kimdir? Hayatı , Fotoğrafları


Arjantin'de benzerine ancak peri masalında rastlanacak bir olay gerçekleşti. Başkent Buenos Aires'te çöpçülük yapan 16 yaşındaki Daniela Cott, sokakta keşfedilerek, moda dünyasının en gözde mankenlerinden biri oldu.

9 çocuklu bir ailenin 4’üncü çocuğu olan Daniela Cott, zengin muhiti Palermo’da çöpleri karıştırırken, yoldan geçen mücevher tasarımcısı Marina Gonzalez’in ilgisini çekti.


Gonzalez, kızın doğal güzelliğini farketti ve kendisine poz vermesini istedi. Çektiği fotoğrafları, ajans sahibi arkadaşına gönderdi.

Genç kızın güzelliği karşısında büyülenen Marina ve ajans sahibi, ailesinden de izin alarak onu Elite Model Look mankenlik yarışmasına soktu.

176 santimetre boyu, muhteşem yüz güzelliği ve yeşil gözleriyle ülkenin en aranan mankenlerinden biri olan talihli kız, yarışmadan kazandığı parayla ailesine lüks bir restoranda ziyafet çekti.

Kısa sürede ülkenin en ünlü top modeli olan Cott, şimdi tanınmış markaları peşinden koşturuyor.
Daniella, "Sokakta kağıt, şişe ne bulursak toplar, her cumartesi satardık. Nereden geldiğimi unutmadım. Zaten çöpçülük yapmasaydım belki de şimdi podyumlarda olmayacaktım" diyor.
Genç kız mankenlikten kazandığı parayla da ailesine bir ev almış. Annesi, 3 kız kardeşi ve 5 erkek kardeşi ile bu evde yaşayan Daniella şimdi daha başarılı olmak için harıl harıl İngilizce öğreniyor.

Kaynak; http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/37147-yasam-cop-toplarken-kesfedildi-/1


















Load disqus comments

1 Yorumlarınız: