Zahia Dehar Kimdir?


Çok değil sadece bir kaç yıl önce önce Fas asıllı Fransız eskort kız Zahia Dehar, üç Fransız futbolcuyla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği için gazete manşetlerine çıkmıştı.Ama aradan geçen kısacık zamanda Dehar için her şey tamamen değişti.
Bugün 19 yaşında olan Zahia Dehar, modacı oldu ve tasarladığı iç giyim koleksiyonunu da alanında dünyanın önde gelen etkinliklerinden biri olan Paris Moda Haftası’nda tanıttı.Dehar defilenin sonunda kendisi de podyuma çıktı.Zahia Dehar’ın henüz 16 yaşındayken futbol yıldızları Franck Ribery, Karim Benzema ve Sidney Govou ile para karşılığı Dehar ile ilişkiye girdiği iddia edilmişti.Futbolcular; yaşı küçük bir hayat kadınıyla birlikte oldukları için suçlanmışlardı.
İki yıl önce önce Fas asıllı Fransız güzel kız Zahia Dehar, üç Fransız futbolcuyla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği için gazete manşetlerine çıkmıştı.
Ama aradan geçen kısacık zamanda Dehar için her şey tamamen değişti. Bugün 19 yaşında olan Zahia Dehar, modacı oldu ve tasarladığı iç giyim koleksiyonunu da alanında dünyanın önde gelen etkinliklerinden biri olan Paris Moda Haftası'nda tanıttı. 

Dehar defilenin sonunda kendisi de podyuma çıktı.

Seks skandalından podyuma
 


Fahişelik yaptığı dönemde Frank Ribery, Karim Benzema ve Sidney Govou gibi futbolcularla para karşılığı birlikte olduğu ortaya çıkan Zahia, artık bir model oldu.
   

Load disqus comments

0 Yorumlarınız